Werkplaats

Regelmatig onderhoud verhoogt uw fietsplezier!

Als u uw fiets regelmatig laat onderhouden en beginnende gebreken tijdig verholpen worden, voorkomt u dat u dure reparaties moet laten uitvoeren. De jaarlijkse servicebeurt door uw is een luxe die de fiets verdient! Als u uw fiets goed verzorgt, rijdt deze veel prettiger en gaat deze veel langer mee.

Wij bieden de mogelijkheid om een ondehoudsbeurt of reparatie online in te plannen. Voor kleine reparaties en noodgevallen houden wij altijd ruimte vrij. U kunt dit het best telefonisch afstemmen met onze werkplaats. Onlin uw reparatie inplannen? Ga dan naar onze reparatieplanner.

 

 

Fiets accu testen met een capaciteitsmeting.

Elektrische fiets accu testenHeeft u twijfels over de capaciteit van uw accu van uw elektrische fiets? Laat dan uw accu testen door onze accutester van Batterytester.nl die u precies een weergave geeft of uw fietsaccu nog in goede conditie verkeerd. Als na deze test blijkt dat de fietsaccu aan vervanging toe is en u koopt bij ons een nieuwe accu of laat hem door ons reviseren dan brengen wij geen kosten voor deze test in rekening. Na deze test heeft u de volgende gegevens overzichtelijk in een grafiek met begin voltage, eind voltageinterne weerstand, Ah (ampere uur), Wh (watt uur) en percentage t.o.v nieuwstaat

Fietsaccu testen met aantoonbaar capaciteit rapport € 19,50

 

 

 

Wij reinigen biologisch!

Bij Fietsclusief wordt een biologische fiets wasser gebruikt in de werkplaats. Met deze mobiele wasplaats kunnen we uw hele fiets reinigen, inclusief alle  draaiende vettige delen zoals de ketting en tandwielen. Hiermee maken wij uw fiets schoon op een biologisch verantwoorde manier. Zelfs de olie resten worden bacteriologisch afgebroken. De bacteriën in de bio-wasser zorgen er voor dat er geen vet en olie in het reinigingsmiddel achterblijft.

                                          


Terug
Deel het met uw vrienden!

Plan uw reparatie

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00
Woensdag:  8:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00
Donderdag:  8:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00
Vrijdag:  8:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00
Zaterdag:  9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 16:00
Zondag:  Gesloten
 
*Pauze van 12:00 tot 13:00 uur


Contactgegevens

Facebook